Látnivalók, szállások Horvátország, Magyarország és Erdély területéről
Kövessen minket:
Nyelvválasztó: EN

Vidéki Élmények

Zselici Lámpások Vidékfejlesztési Egyesület: Életkép a Bőszénfai Szarvasfarmról Dél-Borsodi Leader Egyesület: Hagyományőrző tánc

Tourists’ resthouse Meteor

  • Szobák száma: 5
  • Férőhelyek száma: 40
  • Fizetőeszközök: Készpénz
  • Beszélt nyelvek: Magyar

Simonfa községe a Zselici Tájvédelmi Körzet szélén, a 67-es főút melletti falu. A dél-dunántúli Rockenbauer Kék-túra igazolóhelye, turistautak csomópontja a Zselic keleti részén. Gépkocsival, autóbusszal Kaposvár és Szigetvár felől jól megközelíthető. A község temploma mellett a Kaposvári Meteor Természetbarát Turista Egyesület működteti a 2*-os Meteor Kulcsos Turistaházat. Az egykori iskolaépület felújításával jól felszerelt, egész évben nyitvatartó turista szálláshely 40 főig csoportokat, egyéni társaságokat fogad.

Szalonnasütő, fedett terasz, sátorozásra alkalmas nagy füves udvar Ágynemű használata kötelező, ha a kulcsosház biztosítja a mosási díj 600,- Ft/fő/alkalom A kulcsosház a DDK útvonalán van, a zselici tájvédelmi körzet szélén. A turistaházból több jelzett turistaút vezet a Zselicségben lévő turista célpontok felé. A község határában áll a Meteor kilátó, melyről jó idő esetén a Balatonig ellátni.

Contact

Tourists’ resthouse Meteor

Opening hours: Egész évben.

Address: 7474 Simonfa, Ady E. utca 17

Phone: +36-82-415-931

Web: View

Send message

Kapcsolatfelvétel a szálláshellyel

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Humán ellenőrzés

Képgaléria

Vissza az előző oldalra